Kajmak klasyczny

Masa kajmakowa o gęstej konsystencji, ciemnobrązowa, idealna do użycia po podgrzaniu w kąpieli wodnej lub kuchence mikrofalowej. Zalecana do przekładania ciast, wafli i innych wypieków oraz do ich oblewania. Zachowuje przez długi czas nadany jej kształt, dlatego jest najlepszą masą kajmakową do dekorowania ciast. Można ją łączyć z masłem, bitą śmietaną, białym serem, bakaliami i lodami, itp.

Skład: cukier, mleko w proszku, mleko spożywcze, tłuszcz roślinny utwardzony, konserwant: sorbinian potasu, aromat identyczny z naturalnym.

Wersja PREMIUM: bez dodatku sorbinianu potasu.

Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy (PREMIUM 3 miesiące) od daty produkcji. Przechowywać w temp. do 100C.
Opakowania: wiaderka plastikowe 14 kg, na zamówienie wiaderka 6,5 kg.

Galeria

Copyright Polder 2011
Made by 3xw