Kajmak kremowy (tradycyjny)

Masa kajmakowa rzadsza i jaśniejsza od kajmaku klasycznego, łagodniejsza w smaku, idealna do babeczek. Kremowa konsystencja pozwala na użycie bezpośrednio po wyjęciu z opakowania. Łatwa do smarowania, idealna do połączenia z ciastami na bazie wszelkiego rodzaju kremów. Zalecana do przekładania ciast i innych wypieków oraz do smarowania kanapek. Można ja łączyć z masłem, bitą śmietaną, białym serem, bakaliami i alkoholem, itp.

Skład: cukier, mleko pełne w proszku, mleko pasteryzowane, tłuszcz roślinny utwardzony, syrop glukozowy, konserwant: sorbinian potasu, aromat identyczny z naturalnym. W kajmaku o smaku przechowym dodatkowo: aromat orzecha laskowego - identyczny z naturalnym.

Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy od daty produkcji. Przechowywać w temp. do 100C.
Opakowania: wiaderka plastikowe 14 kg, na zamówienie wiaderka 6,5 kg.

Galeria

Copyright Polder 2011
Made by 3xw