Kajmak krówka

Masa kajmakowa w atrakcyjnej cenie, gotowa do użycia bezpośrednio po wyjęciu z opakowania, idealna do smarowania gofrów i nadziewania korpusów babeczek. Łatwa do smarowania, idealna do połączenia z ciastami na bazie wszelkiego rodzaju kremów. Zalecana do przekładania ciast i innych wypieków oraz do smarowania kanapek. Można ja łączyć z masłem, bitą śmietaną, białym serem, bakaliami i alkoholem, itp.

Skład: cukier, mleko pełne w proszku, mleko pasteryzowane, tłuszcz roślinny utwardzony, syrop glukozowy, guma guar, pektyna, konserwant: sorbinian potasu, aromat identyczny z naturalnym.

Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy od daty produkcji. Przechowywać w temp. do 100C.
Opakowania: wiaderka plastikowe 14 kg, na zamówienie wiaderka 6,5 kg i 1 kg.

Galeria

Copyright Polder 2011
Made by 3xw