Kajmak z alkoholem

Masa kajmakowa z dodatkiem spirytusu, której kremowa konsystencja pozwala na użycie bezpośrednio po wyjęciu z opakowania. Łatwa do smarowania, idealna do połączenia z ciastami na bazie wszelkiego rodzaju kremów. Idealna do babeczek. Zalecana do przekładania ciast i innych wypieków. Można ja łączyć z masłem, bitą śmietaną, białym serem, bakaliami itp.

Skład: cukier, mleko pełne pasteryzowane, mleko pełne w proszku, woda, syrop glukozowy, serwatka, z mleka, spirytus (do 5%), regulator kwasowości: soda oczyszczona, konserwant: sorbinian potasu, aromat.

Termin przydatności do spożycia: 4 miesiące od daty produkcji. Przechowywać w temp. do 100C.
Opakowania: wiaderka plastikowe 14 kg, na zamówienie wiaderka 6,5 kg.

Galeria

Copyright Polder 2011
Made by 3xw