Masy kajmakowe

Masa kajmakowa z dodatkiem spirytusu, kremowa konsystencja pozwala na użycie bezpośrednio po wyjęciu z opakowania
Masa kajmakowa w atrakcyjnej cenie, gotowa do użycia bezpośrednio po wyjęciu z opakowania, idealna do smarowania gofrów i nadziewania korpusów babeczek.
Masa kajmakowa o gęstej konsystencji, ciemnobrązowa, idealna do użycia po podgrzaniu w kąpieli wodnej lub kuchence mikrofalowej.
Kajmak o gęstej konsystencji, ciemnobrązowy, ciągnący o intensywnym, karmelowym smaku. Nie zawiera tłuszczu roślinnego. Doskonały jako dodatek do lodów, deserów, ciastek typu alfajores i bitej śmietany.
Masa kajmakowa rzadsza i jaśniejsza od kajmaku klasycznego, łagodniejsza w smaku, idealna do babeczek.
Masa kajmakowa miękka, łatwa do dozowania o łagodnym smaku, doskonale zachowuje się w niskich temperaturach, dlatego stosowana jest przede wszystkim jako variegato do lodów.
Copyright Polder 2011
Made by 3xw